Update:

Fick ett underbart samtal av Malin, vi snackade skit ett tag. Det är nice. Hon är härlig att prata med, känns som att vi förstår varandra :) Puss!

Sedan ringde jag henne igen för att höra hur det gick för henne med engelskan som skulle vara inne imorgon. Tänkte höra hur lång hennes berättelse var. Men då sa hon att den inte va tvungen att vara inne fören på Måndag! Helt fantastiskt!

Baaaah

Sitter med engelskan, har gjort det sedan 14.00 ungefär. Det känns inte lika lätt som jag trodde det skulle bli. Har ett helt A4 nu, behöver bara ett till, för sen kan jag göra 1,5 rad av stånd..
""He's going to kill me" was the only thing I could think before he put his arms around me."

Jag måste verkligen ta mig i kragen nu.

Tävling

Pågår en tävling på Erikas blogg just nu! :) Riktigt kul, check it out!

Krönikan

Nu har hela helgen gått! Jag har varit i Dorotea, därför ingen dator alls.

Har iaf skrivit klart min krönika och lämnat in den på fronter. Av alla ställen. Jag avskyr fronter egentligen. Iaf fick jag till en bra mening i Krönikan: "Jag tycker inte att vi behöver en dag då vi kollektivt visar vår kärlek till varandra."

jag pluggar foto nu, har inte mycket att säga.

Hoppas bara jag får träffa Kim snart, jag saknar honom jättemycket nu :(

Haha, lite svar på tal här då

Ja, jag vet. Helt sjukt patetiskt. Men, vi alla är ju olika så...

Tack till Johanna och Lisa som bryr sig iaf :)

Och Johanna, jag accepterade den lite snällare kommentaren ;D Haha!

Världens bästa mamma

Ska få shoppa mig en ny tröja och en ny BH under sportlovet. Kommer bli nice! Jag har världens bästa mamma :) Och det är till och med flera av mina kompisar som påpekat hur snäll min mamma verkar vara, och det är hon också!

bajsUF

Ja, jag vet, inte det mognaste man kan skriva. Men det är verkligen så jag känner just nu.

Jag har gjort bort mig. Hade tagit på mig att baka denna vecka och jag total failade och glömde de helt. Blev en stressbakning nu på kvällen och imorgonbitti får kakorna upphämtning. Jag ska just nu smaka en kaka och se om de blev goda. HOPPAS. Annars blir det väl.. Panik. Aja, jag har nog lyckats.

Ett relativt bra möte idag blev det också. Jag är nöjd att jag vågade och att det inte kommer att påverka mitt betyg på ett negativt sett.

Svar på tal

Herregud, what's up med dessa anonyma kommentarer? Jag vet inte om detta var elakt menat, men jag tog illa upp iaf. Jag bryr mig väl inte jättemycket, men det är så onödigt om det nu var illa menat.

Jag känner bara att alla kan väl känna någon gång att man inte kan någonting? Att man har pluggat på hel fel saker.. Jag hade en sån dag gällande matteprovet, och jag hade fel. Jag är bara mänsklig.

Matteprovet

Tänkte bara meddela om det hemska matteprovet jag hade förra tisdagen, det jag inte trodde jag skulle klara. Jag fick MVG. Yaaaay. Hade bara fel på två saker. G-uppgifter. Pinsamt!

Äntligen

Nu har jag äntligen lyckats få in min besöksräknare där jag vill ha den :) NICE.

Sitter här med min vattenkanna och pimplar vatten för fulla muggar. Jag älskar vatten.

Detta inlägg har ingen som helst mening alls. Jag vill inte säga något med det. Så jag avslutar det nu.

Dessa sjuka priser

Måste skriva lite om hur sjuka priserna är på mat nu för tiden. Häromdagen när jag var på affären så skulle jag köpa smör, 2st mjölk och en juice bara. Allt detta gick på 78 kr. 78 KR!!!!!!!! Helt sjukt, det måste ha blivit något fel. Jag ångrar att jag inte tog kvittot, men det är ju försent nu. Men men, jag ska för sjutton börja kolla alla kvitton nu. Vill ju inte bli ruinerad.

När vi ändå håller på att prata om mat, så måste jag säga att mitt stora förråd håller på att ta slut. Blir stor handling när nästa studiebidrag kommer för då kommer även mamma och dom. Så då tar vi en tripp till OBS eller Maxi.

Krönika

Nu är det ju så att på fredag ska det in en krönika till min svenskalärare, och det känns inte helt bra kan jag lova. Jag tror att jag ska skriva om all hyckleri (vet inte om jag ens använder det ordet rätt?) kring alla hjärtans dag. Men jag har total hjärnsläpp, jag kan inte komma igång. snart måste jag ringa mamma och få lite inspiration. SUCK.

Svar på kommentar

Lisa: Jag tänker faktiskt inte satsa så hårt på detta fotoprov, bara G. Men jag kan nog behöva lite hjälp med Engelskan! :)

Organiserat!

Nu har jag skapat kategorier! Känner mig duktig :)

Men jag har en fråga, vad vill ni läsa om? Vad ska jag skriva om? Det är ni som bestämmer! Kom igen, kom med förslag nu då?

Ni får även gärna komma med massa frågor, skicka kommentarer, jag svarar på allt! :) Har gjort en egen kategori; Svar på tal.

Dom har gjort det igen!

Stod nyss i duschen en kvart och tänkte lite. Mest på vad jag skulle skriva i detta inlägg.

Dom har lyckats igen, lärarna.
Vi har haft det mycket mycket slappt hela tvåan, och nu har vi helt plötsligt ett prov och tre inlämningar på samma vecka. + UF då som vi inte ens ska börja prata om. Det förtjänar ett eget inlägg, och en egen kategori.

Iaf; den kommande veckan har jag iaf extremt mycket i skolan (jämfört med året som varit).
Fotoprov på onsdag, fotouppgift som ska in på tisdag senast, en krönika som ska in på fredag och en engelska novell(?) som ska vara klar någon gång i veckan.+ att jag har en engelska uppgift som jag nyss insåg att jag glömt att göra! SKIT OCKSÅ. Det finns dessutom de i min klass som har ett matteprov på tisdag, jag är dock inte en av dem som tur är.

Jag förstår inte hur svårt det kan vara att prata ihop sig om när såna uppgifter skall läggas. Så att det inte infinner sig på samma vecka eller ibland till och med samma dag.

Svar på kommentarer :)

Sanna: Jaaaaa, vi måste ses! :D :D ha en filmkväll eller något :) hihi. Saknar dig! <3

Matilda: Nej, ska inte köpa en rottis, Kims pappa har två st, och dom har fått små valpar nu :) hihi

Äntligen

Dagen ska bli bäst, det ska jag se till :)
Ska snart fixa frukost på sängen till älsklingen, sen blir nog en promenad i de fina vädret. Sedan blire att sätta igång och fixa för ikväll :)


Glömde berätta att det kom fram rottweilervalpar igår! Underbart :) Ska åka och kolla på dom i veckan.

Trött

Längtar faktiskt till imorgon så jag får laga en mysig god middag och bara mysa hela kvällen :)

Måste bara säga att jag har världens bästa älskling som alltid ställer upp för mig. Och världens bästa mamma som man kan prata med om allt också!

Btw så har min mobil redan blivit klar från lagningen så på söndagkväll kommer Jossan förbi med den :) Superlycklig blev jag när jag fick veta detta. Äntligen kommer jag kunna prata med mamma när jag går hem från skolan igen! UNDERBART!

Och sjukt vad mycket jag saknar min mamma! Nästa helg kommer att bli toppen. Far hem på fredag, sen blire väl mys med let's dance på kvällen då. På lördagen ska vi ta en lite trip till strömsund och gå på dollarstore och kika på saker till lägenheten. Sen åker jag nog hem på måndagmorgonen. Tror jag ! :) Sedan blire ju i princip hela sportlovet med familjen! :) Helgen kommer mamma, pappa och elin hit. Vi ska sova en natt hos mormor, sen fira jossan. Sedan ska lillasyster spendera lovet här, vi ska fara och bowla och mysa :) på onsdag åker vi hem till dorro är där resten av lovet :)
Åååh, jag längtar!!

Tada!

Först och främst: Grattis världens bästa Marica, saknar dig !

Jag har börjat frysa om händerna, det är inte nice. Har varit så några veckor nu och jag börjar förstå hur mamma och Josefin har det!

Har inte mycket att säga, imorgon äre alla hjärtans dag. Och jag vill bara tacka söta mamma för kortet och allt annat! Jag älskar dig! :)
Var ett tag sen vi träffades nu, och jag längtar verkligen till nästa helg, och till lovet! :)

Fredag den 13 februari

Idag är det exakt 5 år sedan hon dog, och det enda minnet jag har av henne var när vi hälsade på henne på hemmet. Hon visste knappt vilka vi var, och det var så hemskt att se henne så. Men jag tror hon är frisk nu, för det är alla i himlen.

Jag önskar att jag hade fler minnen, fler fina stunder. Men de kommer nog..


Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg

Ja, på lördag smäller det. Men vad ska man hitta på?

Jag känner mig faktiskt lite sorgsen när jag inser att jag och min söta pojkvän bara kommer sitta hemma som vilken lördag som helst och se på tv. Ingen av oss har råd att köpa en fin middag, biobiljetter eller några söta presenter till varandra. Nu låter jag självklart som världens bitch som tror att alla hjärtans dag handlar om presenter och sånt. Men det är ju faktiskt en del av dess charm, och alla som säger något annat ljuger!

Vad kan man då hitta på som tillåter att plånboken ligger kvar i väskan? Hjälp!


Sömnbrist

Klev ju upp tidigt imorse för att få hoppas på lite sömn inatt. Men icket. Men jag har bestämt mig för att inte jaga upp mig över det. Jag ska ju åka buss imorgon, så jag behöver inte oroa mig för att vara för trött för att ta mig till skolan. Jag blir trött när jag blir trött helt enkelt. Har trots allt legat i sängen i tre timmar och försökt sova, går det inte då så går det inte helt enkelt!

Sitter för tillfället och lyssnar på Det Vackraste med Cecilia Vennersten. Jag önskar att låten var längre. Jag älskar den.

Less

Vet inte riktigt vad jag är less på. Det är väl i princip allt egentligen. Mest på att jag har matteprov på tisdag och det känns inte som att jag har rätt kunskaper i mitt huvud för att klara detta så bra som jag skulle önska.

Less på att melodifestivalen inte hade någon bra start också. Tur att rätt personer gick vidare iaf!

Ganska less på personer som inte håller vad dom säger också.. Det är riktigt irriteraden.. Jaa.. Jag irriterar mig på många människor just nu. Denna vecka har varit en jobbig vecka, folk har inte gjort mig till lags känns det som.

Inte less på min mamma och min älskling iaf. Som alltid finns för mig och försöker få mig att må bra när jag är nere. Tack för det. Jag älskar er! :)

Längtar även efter min söta lillasyster! Puss

btw

Glöm det jag sa om datorn! Den funkar utmärkt. Pinsam historia.

obs

tänkte bara meddela att min dator är trasig så jag kommer inte blogga så mycket närmaste veckan iaf? får se om det går att fixa.. annars kan det ta några veckor till! puss

HTML-koder

Sitter på webbdesign lektion nu! Det är väl helt okej för tillfället. Vi sitter och kodar html-koder, himla nice att kunna. Eller ja, kanske inte himla bra att kunna. Vet inte riktigt när jag ska få användning av detta, men någon gång ! Jag kanske ska bli webbansvarig på något väldigt oproffsigt företag som vill ha en väldigt B hemsida.

Lekstuga

Kul att se att så många antog utmaningen! Jag älskar att läsa konstiga saker om folk :)

Har pluggat matte hela dagen. Inte mycket  annat att tillägga.

Inte varit på så bra humör idag. Men pratade med mamma nyss och det blev lite bättre.

Utmanad!

Jag blev utmanad av Emilia och måste härmed skriva 8 fakta om mig själv. Här kommer det.

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du kommer att utmana.

1. Jag lyssnar nästan aldrig på musik. Endast vid bil-/bussfärder.
2. Jag har lyckats bryta den hemska vanan att bita på naglarna!
3. Jag har förstört mitt hår och bestämt mig för att sluta färga det! (Endast slingor när utväxten är längre än 5cm)
4. Jag är sjukt dålig på att släcka lampor, jag glömmer det alltid.
5. Jag har sett alla säsonger av Top Model USA, Kanada, Skandinavien och Australien.
6. Jag ÄLSKAR chilinötter. Köp det till mig om du vill vara snäll!
7. Jag är söt.
8. Jag duschar ca 3ggr/dag.

Här kommer dom åtta som jag valt att utmana: Myh, Lisa, Marica, Sanna, Ida, Johannis, Malin, och Kimzi.

Lång dag

Klev upp tidigt imorse. Mycket att göra! Dock började inte dagen så bra. Råkade bränna handen på en platta, så nu har jag plåstrat om min hand. Stackare liksom.. Ont gör det faktiskt!

Emilia, sötnos. Vi måste skärpa oss med att höra av oss tycker jag! :) Saknar dig ju.

Lycka till

Måste säga lycka till till Anna-Lisa som ska opereras idag. Hoppas verkligen att allt går bra för dig. Vi tänker på dig!

Migrän

Jag måste bara säga att jag är ruskigt less på att folk ifrågasätter min migrän! Jag blir riktigt less på att folk inte tror på mig, att folk tror att jag ljuger om en så jobbig sak.

Jag har migrän, får anfall kanske två gånger/månad. Och jag har vanlig huvudvärk ett antal gånger också. Jag har fått detta diagnotiserat av en läkare, och jag skulle verkligen aldrig använda denna som en ursäkt att skolka.

Jag vet att många använder huvudvärk som en alldeles utmärkt till att skippa lektioner, dra sig undan och bara inte bry sig om saker. Och det är nog därför folk ofta tvivlar på mig när jag inte är i skolan pga huvudvärk/migrän.

Ta min hand, vi ska åt samma håll

Trodde faktiskt aldrig att det skulle komma en tid när jag inte längre träffade alla gamla vänner från dorotea regelbundet. Har verkligen insett det nu. De flesta har jag inte sett sedan skolavslutning och de flesta kommer jag nog aldrig mer att se. Ganska sorgligt, konstigt, jag vet inte riktigt vad jag ska använda för ord.

Iaf, jag trodde verkligen att det var en riktig vänskap man hade med de personer man spenderat i princip 15 år av sitt liv med. Allt det jag trodde vi hade tillsammans, minnen, hemligheter, en vänskap helt enkelt, känns som att det aldrig fanns. Det känns som att dessa människor aldrig funnits i mitt liv.

Jag förstår inte hur sånt här kan gå till. Att man bara tappar kontakten, alla försvinner och det blir som att man aldrig känt varandra överhuvudtaget.
15 år av att bygga vänskap, 15 år av bråk, 15 år som nu inte finns kvar.

Jag ursäktar flummet. Men behövde skriva av mig.

Självklart har jag lärt mig mycket av allt som hänt, alla bråk och missförstånd. Men det känns så himla meningslöst just nu, att jag gått igenom allt jag gått igenom och jag har ingen av dem kvar.




Nu lite skolsnack!
UF idag gick bra, fick hjälp av Terje med delårsrapporten. Har skickat in den idag, och jag tror att allt stämmer nu.
Nu när vi jobbat så hårt har vi bestämt oss för att ta ut en mycket välkommen sovmorgon imorgon. Och på kvällen ska vi ju faktiskt servera på ett föräldra möte :)

Publish me

Söndag morgon. Vaknade faktiskt av att solen tittade in genom fönstret. Trodde att kl var typ ett eller något, men den var bara tio. Skönt! :) Ska plugga idag, matte och engelska. Jag känner mig inte alls peppad, men det måste göras.

Igår städade jag. Det var riktigt skönt att få det gjort, så jag slapp ha det kvar idag.

Har inte så mycket att skriva såhär på morgonen, men jag återkommer nog senare med update på hur det gick med pluggandet!