Himlen runt hörnet

Blev inget inlägg igår. Hade fullt upp helt enkelt. Hade foto på skolan t.ex. Det gick inte så bra som jag hade hoppats men har iaf en bild tror jag. Vi skulle ta reklam bilder i studion.  (Klicka på bilden för att förstora.)



Jag var även med Myh igår. Vi möttes direkt efter skolan och gick hem till mig. Åt mat, sjöng, skrattade, såg let's dance och snackade massa skit.

Idag ska jag plugga matte har jag tänkt. Det känns inte alls roligt, men det är inte länge kvar till provet, och jag måste verkligen få MVG på provet för att kunna peppa mig själv. Kunna hålla hoppet om ett MVG i kursen uppe. Aja, det går som det går. Vi får se!

Loggade in på Fronter idag (ett ställe där alla kurser är samlade, info m.m.). Skulle skriva loggbok för UF denna vecka och såg att jag fått ett meddelande av Terje, en av våra UF-lärare.
Det stod: Under hösten jobbade du på jättebra och var starkt bidragande orsak bakom att det vände för erat företag. Loggboken är också mycket bra. Personligt omdöme: MVG.
Detta made my day! Verkligen. Jag hoppade upp och ner inombords. För jag har verkligen kämpat gärnet, och nu tänker jag fortsätta att göra det också. För jag ska ha MVG. JAG SKAAAAA HAA DET!!

Ja, tänkte bara säga att om ni följer min blogg kommer ni snart märka vilka höga krav jag har på mig själv när det gäller skolan. Jag har ingen som pressar mig eller skulle tycka att jag var dålig om jag inte fick MVG, förutom jag själv. Men det räcker gott och väl. Jag vet inte var dessa höga krav kommer ifrån, men de finns där.  Och om ni någon gång tycker att jag har gått lite för långt får ni gärna säga till. Varna mig liksom.

Tjoho

Jossan! Jag vill jättegärna ha diademet om du hittar det :)

Ser på lyxfällan just nu. Det är verkligen helt förfärligt sjuk. Ja, jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Jag vet iaf hur jag inte ska hantera min egen ekonomi.

Nu blire lite skoltjaffs, hoppas ni orkar läsa.
UF: HIMLA DELÅRSRAPPORT. Jag håller seriöst på att bli galen. Gudarns. Inga siffror stämmer, och jag vet inte ens vart alla siffror ska in. Riskkapitalet till exempel; är det en övrig rörelsekostnad? Jag hoppas på ett svar från Terje så jag vet om det löser sig med att få hjälp på måndag.
Matte B: Jag känner mig lite nervös. Prov om en och en halv vecka. Blir matteakuten, mat och bak någon dag i veckan med världens bästa JossanPossan.
Svenska B: Håller på med en film just nu. Om Sveamål. Filmade idag, riktigt hemskt att höra sin egen röst och se sig själv på film. Men jag känner mig rätt stolt som klarade det, utan att ens tveka eller försöka slingra mig ur.
Idrott A: Skridskor idag. Det var jättedååååligt. Skavsår x90384 men jag är rätt stolt som klarade mig genom detta också. Det är en stor bedrift måste jag erkänna.

Nu blire lite kärlekstjaffs från min sida. Jag har ju som ni kanske vet blivit känslig mot nickel. Och som många kanske även vet är jag förlovad med en sötnos, och min ring är i silver. I silver finns nickel. Någon som hänger med vart jag vill komma med detta? Idag kliar det som sjutton runt fingret och över mot översidan av handen. ÅÅhhh. Känns inte bra när ringen är av, men jag kan inte plåga mig själv heller. Det är fel. Aja, får väl köpa en ny ring om några år när man har pengar. Typ. SUCKISH.

Ett diadem

Ska jag köpa när jag far på stan nästa gång! Helst ett vitt :) vet inte varför, men fick värsta lust att ha ett vitt! Typ.

Dagen har varit allmänt dryg bara. Började med jättelång sovmorgon, skönt faktiskt. Men det blev värre. Hade engelska och skulle göra en himla diagnos.. ååååh. Har fortfarande ångest över hur jäkla dåligt det gick. Usch. Aja, hoppas på att jag har mer än hälften rätt iaf. Suckish.  Sedan foto.. aaah.. säger inge mer typ. Var med Olivia och Sussi. Trodde att jag fick bra bilder, men det visade sig att dom sööög. Ljuset var heeeelt.. När jag la in dom på datorn.. åååh. Måste typ fråga sussi om hon ställer upp på nya på fredag.

Nu ska jag försöka ta lite porträtt bilder på älsklingen som jag kan ha i min portfolio. Hoppas att han ställer upp bara... öööhh.. Ja, typ. Det kommer han nog inte men. Ska även ta lite bilder på mamma och elin när jag åker dit i februari. och fråga om jag får ta bilder på Myh på fredag! :D Höhö. Värsta kreativ jag kände mig idag faktiskt. Måste ta för mig mer på fotot, vill inte bara få g i kursen. Hrm....

En underbar start på dagen

Tog cykeln imorse, trots att jag visste att det snöat inatt. Men! Till min stora förvåning kom jag ut till ett ljust, plogat och vindstilla Umeå! Underbart måste jag säga.

Har skickat in min mobil på lagning. Hoppas verkligen att det inte tar lång tid innan den kommer tillbaka. Saknar den redan! Använder alltså min gamla telefon nu. SUCK. Går inte att prata för då dör batteriet direkt. Så det kommer inte att bli mycket samtal på ett tag. Bajs.... (Det var moget av mig att skriva. Jag vet.)

Idag hade vi UF, har börjat på delårsrapporten. Känns väldigt överväldigande.. Hrm.. Heter det så? Hoppas ni fattar vad jag menar iaf. Skitsamma. Är inte klar än iaf. SUCKIIISH. Jaja, den ska i vilket fall som helst vara inne på fredag. Hur nu det ska gå till?

Och Svenskan ska vi knappt prata om... Filmen är inte ens halvt klar. Har hela redigeringen kvar också. Vad är detta? Jag orkar inte !!

Nu till lite andra saker. Pratar med mamma i telefonen, blev lite distraherad! Ska sluta skriva nu, för vet inte vad jag skulle skriva. Nu äre top model! Hörs imorgon!

Ha en bra kväll :)

Update efter måndagen

Hrm. Tydligen funkade inte länken till Petras blogg. Hoppas att denna funkar då: http://petrras.blogg.se
Där finns en underbar bloggdesign tävling som alla borde vara med i! :)

Iaf! Min måndag:

Träffade mamma imorse, mys! Fick skjuts till skolan. Härligt! Kom fram lagom i tid till matten. Blev inte mycket gjort. Men bara ett tal jag inte hann med. Kändes så slappt. Sedan hann jag inte äta lunch, för det var elevrådsmöte. Roliga diskussioner om Last man standing och ägg. Sedan sprang jag och Hannis iväg till fiket, köpte en macka. Och gick och pratade med ekonomiansvarige, tydligen skulle matersättningen ha blivit insatt den 14/1 . SKULLE INTE TRO DET? Ska kila iväg på banken imorgon efter skolan och kolla ett kontoutdrag.
Hade iaf engelska efter lunch, mycket mycket kul att komma dit och inse att jag var tvungen att göra himla bokseminariet idag!!! Inte förberedd alls kan jag lova. Suck. Fick iaf veta hur boken slutade. Hemskt.
Dagen slutade med en låång keramik lektion. Blev klar med min lilla gubbe, och hann börja lite smått med muggen. Det är kul!

Åkte buss hem idag. Världens migrän anfall. Tur älsklingen var med och hjälpte mig genom det. Han är underbar när jag har migrän :)
När jag kom hem blev det sängen och en nässpray. Najs. Vaknade en timme senare och hade världens halsbränna som vanligt efter sprayen. Nu har jag iaf hunnit piggna till lite och längtar efter att kl ska bli liiiite mer så jag kan sova för natten..

Hoppas ni haft en bra dag! :)

Besiktning av lägenheten

Idag ska lägenheten på tomtebo besiktas, och tydligen ska paret som ska ta över den vara med under besiktningen. Fråga inte varför, för det förstår inte vi heller. Konstigt! Men hoppas att det går vägen iaf. Var ju där och städade i lördags, blev riktigt fint! :)

Sitter och väntar på mamsen at the moment! Har diskat på morgonen, och inte orkat göra mig i ordning än. Men ska snart gå och borsta tänderna. :) Blir nog ingen stor frukost idag. Har inte så mycket hemma, och frukterna jag har måste jag ta med till skolan för att orka den långa dagen. Går till halv fem idag, men avslutar med keramik så det ska nog inte vara några problem! :) Men men.. Nog om det!

Ha en bra dag allihopa! :)

Designtävling hos Petra!

Nu har Petra gjort två st superfina bloggdesigner som hon lottar ut! Gå till hennes blogg för att se hur du kan vinna en av dem.
Jag hoppas iaf att jag vinner! :)

mitt liv

Jag har bestämt mig för att starta en ny blogg. Ja, jag vet att jag kanske är ganska dryg. Men jag har bestämt det nu iaf.

Jag funderar fortfarande på hur mycket av mitt liv som jag kommer att skriva om. Än så länge verkar det som att det blir: skolan och att flytta hemifrån ung. Visst nu tänker väl alla "men det är väl ungefär hela hennes liv?" Nej riktigt så illa är det inte. Jag har en underbar kärlek, fantastiska vänner och "den perfekta familjen". Det är de tre delarna jag fortfarande inte är säker på om jag ska inkludera i min blogg. Iofs kanske det skulle vara intressant för er om min "perfekta familj", ni som inte upplever familjelivet på samma sätt som mig. Jag återkommer om det imorgon!