Toppen

Erika är iaf min idol.



Finaste Linn, vi saknar dig enormt mycket.


PA

ja, vad ska man säga. pa100 alltså..

PS

har kirrat photoshop nu :)

TORSDAG

IDAG ÄR DET TORSDAG!!!!

(jag hade torsdag igår, så nu känns det som fredag...)

Fatboy

Sitter just nu i biblioteket på skolan i en fatboy, en sånhär alltså:

(klicka för att göra bilden större)

EN SÅN VILL JAG HA.

IKEA


(klicka för att göra bilden större)

Dages i-landsproblem

Sitter här alldeles nermyst i sängen. kuddar bakom ryggen, läslampan tänd, täcke över benen, alla skolgrejer i perfekt ordning bredvid mig, datorn i knät, värmekudden på nacken. Låter det perfekt? Ja, i princip det perfekta plugg-läget.

MEN.. Det finns ett problem. Jag brukar alltid ha på tvn när jag pluggar. Så jag känner mig mindre ensam. Och nu när jag sitter här helt perfekt nerpackad så inser jag att jag har glömt tv-dosan på tvn..... VARFÖR?! Det är dessutom helt fel kanal på tvn och ljudet är just så pass högt att det skär i öronen så fort reklamen kommer...

JAG ORKAR INTE.

Förlåt

Här går jag och säger att jag ska blogga mer när jag får min bärbara och så har det ju verkligen inte blivit. Haha. Jag ber om ursäkt.

Jag har plugga i princip hela dagen. Det är det enda jag har att säga.

En

Nu är jag en dator rikare iaf. Jag är glad!

Snart Idol!

RÖSTA PÅ ERIKA I IDOL IKVÄLL!


Mer bloggning

Bloggning? Hrm.. Så heter det nog inte. Men iaf! Det kommer att blir mer "bloggning" för mig snart antar jag. Två bärbara datorer kommer nämligen att infinna sig inom en snar framtid. Wiiie.

Annars så har dagen rullat på rätt lugnt. Fyra timmar om plaestinakonflikten idag. Det va intressantare än väntat måste jag erkänna. Sedan blev jag av med Kims säng också, så en vecka i bäddsoffan att se framemot! Hrm....
Jag har pluggat massor idag, och fixat ordning i lägenheten.


Imorgon äre dejt med världens bästa Myh såklart.

Nu väntar sängen. Toodles som Mogi skulle ha sagt.

Oj oj

en vecka sedan jag skrev något senast? jag har inte ens tänkt tanken att skriva något faktiskt. Orkar inte. alla vet ändå vad jag gör och vad som hänt så skit samma.

idag ska jag plugga hela dagen, och tvätt kl fyra. KUL!!!!!!!!!!!!!

faktiskt faktiskt faktiskt

Sitter och ser en sjuk film på femman just nu. Den verkar galen. Aja, jag sitter iaf samtidigt och försöker att skriva om samhällstexten till mina egna ord. Det går framåt iaf, jag hoppas att blir klar ikväll så jag slipper göra så mycket imorgon.



Btw, v.46 bär det av till Bryssel!

... diversifierad industriell ekonomi...

"Diversifiering, idé om att skapa en bredd inom en företagskoncern och därmed minska riskerna. En koncern som är en ensidig produktion diversifierar sig och skaffar fler produktionsområden. Nyttan av diversifiering är långtifrån klar; flera koncerner har diversifierat sig men senare gått tillbaka till sina kärnverksamheter. Kända exempel är fordonskoncernerna Volvo och Daimler-Benz som under 1980-talet diversifierade sig genom uppköp men under 1990-talet sålde av dessa dotterbolag då man fann att man var tvungen att koncentrera sig på kärnverksamheten."

Nu har jag läst detta stycke minst tio gånger, och jag måste säga att jag fortfarande inte fattar vad diversifiering är.. Jag vet inte ens om jag stavade det rätt nu.

Jag är så less på Italien och deras statsskick nu. Ge mig en bra film och lite Ben & Jerrys så blir jag överlycklig. Det känns som att jag har förtjänat det. Men icke, jag är inte klar på långa vägar så jag kan inte sluta nu. (plus att Ben & Jerrys är så svinigt dyrt så jag kan inte ens unna mig det.............)

Vilket roligt inlägg.

PS

Nu blir det att ladda hem nya penslar till PS, vart så inspirerad av Myhs snygga penslar igår.
Ska börja pyssla nu.

Mys

Haft en underbar dag/kväll med finaste Myh. Saknat henne som sjutton. Var länge sedan vi sågs p.g.a. influensan och lite andra små förkylningar.

Vi har gjort om min design ikväll. Ska fortsätta leka lite i photoshop och fixa lite. Leta typsnitt och sånt, men det är småsaker liksom. Jag är nöjd iaf :) Älskar färgerna. Och ja, jag kände att jag ville bjuda lite på mig själv, där av den ofattbart snygga, fantastiska bilden på mig i headern. Hehe.............. Minnen säger jag bara.

Jag och Myh satt och kollade igenom massa gamla bilder ikväll. Från förra året. Hur kul som helst. Det va mycket som man glömt kan jag lova. Fick oss många goda skratt.

Sen måste jag även nämna att min fina vän Erika Selin gick vidare i idol ikväll! Helt ofattbart. Vi röstade som tokar, och var så himla nervösa när dom läste upp vilka som gick vidare! Skrek och grät om jag ska va helt ärlig. Helt underbart!


Nej nu ska jag hoppa i säng! Imorgon kommer Lisa förbi, och sedan ska jag även plugga imorgon! :)

Hihi

Tack världens bästa Myh för designen :)