Panik!

Satt och målade naglarna nyss, och jag inser att jag inte har min ring på mig.. Paniken kom snabbt kan jag lova! Men då insåg jag att jag hade ju keramik igår och då måste man ju ta av såna saker, så jag hade ringen i byxfickan. Puh!

För övrigt så är jag väldigt kär i min pojke. Jag älskar honom verkligen :)

Ont

Ska börja dra mig mot Gammlia om en liten stund. :)
Har dock ont i axlarna och nacken.. Beror nog på sovingen. Men det är lite synd kan jag tycka :(

MallanBrallan

Idag ska jag och MallanBrallan (försöker känna efter hur det smeknamnet på henne känns att använda) gymma gärnet.. Eller ja, man ska ju ta det lugnt i början så.. Aja, de blir som de blir!

KÄnner mig dock redan svettig, det är sjukt varmt i lägenheten. I fönstret är det just nu 39.8 grader för att solen ligger på. Det är inte riktigt bra för mig och mitt huvud! Men men, det är smällar man får ta när man har en lägenhet som ligger bra till. Man kan inte få allt liksom! Den ligger på solsidan. Jag får acceptera det och lära mig att leva med det helt enkelt!

Svar på kommentar

Ja Sanna, det måste vi! Påsk?

Sanningens ögonblick

Det sitter jag och kollar på just nu. Äckligt, hemskt, bra, facinerande och pinsamt på samma gång. Men det är så att man inte kan låta bli att titta.

I helgen har jag haft fullt upp, älsklingen har ju fyllt år så att det har varit mycket stök och bök. Men nu är jag iaf hemma i min egen lägenhet, ensam och tar det lugnt. Har städat och handlat nu på kvällen. Är ju tvungen att ha frukost för i veckan, så det var bara att pallra sig ner på affären.

Just nu känner jag mig ensam i den stora världen, och jag hatar att vara ensam.

Har även fått nya skor av min mamsi. Ni vet såna där race marin som alla kommer ha om en vecka. Dom prickiga blev det. Om de finns kvar när jag får lön så funderar jag på att köpa ett par gula också. Jag älskade dom, men ville vara mogen och köpa ett par mörka så de inte blir skitiga så fort. Aja, vi får se om de finns kvar.

Nästa helg kommer PM hit, eller hon kommer redan på torsdagkväll. Vi ska ha jätteroligt hoppas jag :) Har inte setts sen i höstas, och det är så kul att det äntligen blir av nu. Känns jätteskönt att fortfarande ha kontakt med någon från högstadietiden iaf.

Sötnosen!

Idag fyller älsklingen år :)

Låtar på hjärnan

I just can't fool myself, I know there's no turning back .

Helgen

Var meningen att vi skulle till Malin ikväll, fredag, men det blir inte av. Har för mycket att göra helt enkelt. Plus att jag haft en jobbig vecka vad gäller skola och sömn. Väldigt synd faktiskt, tror att det hade blivit jättekul. Men vi får ta det en annan gång :)

Så idag ska jag bli hämtad på skolan av svärmor och kims syrra, så åker vi väl hem till dom. Blir bara att ta det lugnt ikväll, ska vila ordentligt. Behöver det.

Föresten! Pjäsen vi hade på skolan blev en succé! (stavas de så?) Lärare har efterfrågat en skoluppvisning :P Men det blir förhoppningsvis inte av. Känns skönt att ha det bortgjort faktiskt.

Imorgon fyller min älskling år :) Blir flera kalas och firanden. Det är ju fördelen med att ha två familjer faktiskt! Jag tror att det kommer att bli toppen.

För övrigt saknar jag min mamma sjukt mycket. Helst vill jag bara hem i helgen, men det går ju tyvärr inte :/

toppen!

Har ju haft lite ångest över att jag vill skaffa ett gymkort, men allt är så dyrt! Men nu är det så att jag har världens bästa mamma och pappa som tänker betala ett gymkort på gammlia till mig. Så nu komer jag och Malin att gymma gärnet! :D Helt underbart. :) sååååå himla kul!

Handlat



Dagens inköp: äpplen, bröd, äppeljucie, bakplåtspapper och kaviar.
Riktig lyx kan jag lova.
Annars så har jag bara legat framför tv:n hela dagen, förutom att jag städat lite, duschat, lagat mat och handlat då.

bjuder på en bild på mig också. ni får klicka om ni vill se den större.


Som sagt

Jag var alltså på tjejkväll igår, lördag, hos Malin i Obbola. Det va hur trevligt som helst. Malin, Rowena och Linn är helt fantastiska allihop. Vi hade tjejsnack, sjöng singstar och skrattade. 

Tjejkväll

Ja, ikväll blir det tjej kväll hemma hos Malin. Mat, singstar och tjejsnack. Det kan inte bli bättre tror jag. Vi får väl se, jag återkommer!

En toppen dag










Företagsfest

Det är inte varje dag man har företags fest på en torsdag med 2,25 cider.




Johanna vid kassan när hon ska inhandla sitt första 6 pack cider


kassör-42 kr tack
Johanna- Kan inte jag få visa legg? Jag fyller faktiskt 18 år idag!
kassör- Okej då. (tittar på kortet) 91, ja det var tider det.

Bakdag

Idag är det bakdag med UF. Det känns jätteroligt. Bilder kommer sen!

Har det lite jobbigt just nu, och det är så jobbigt att prata om. Mycket pengar som ska läggas ut på allt möjligt, baka, sthlm, födelsedagar och mycket annat.
Det finns inget jag tycker är jobbigare än att be om pengar från mamma. Jag hatar det. Men samtidigt vet jag att om hon inte vill ge mig pengar så gör hon inte det.


Meeeeen blä.

Måste fortsätta städa och duscha och sånt. Tjejerna kommer om nån timme bara. Puss!

Ta hand om sig

Har mått illa hela dagen, berodde nog på gårdagens huvudvärk. Fick migrän när jag kom hem, så jag la mig direkt. Sov ungefär en halvtimme. Klev nyss upp och fixade lite middag. Inte så gott, men var tvungen att få i mig något iaf.

Nu ska jag ta och skämma bort mis själv med en lång dusch, ljus och massa fina tvålar och hudkrämer. Efteråt ska jag sätta mig i soffan och fixa naglarna och värma min nya värmekudde (som jag fått av världens bästa mamma).

Herregud.

Ni måste läsa det här. Och klicka er vidare till Bildextra.

Jag blev helt.. Jag kan inte ens sätta ord på det. Jag har kollat på bilderna i säkert tio minuter nu. Människorna ser her annorlunda ut! Det är inte bara så att man ser att de har missbrukat i flera år eller ser lite härjade ut, utan hela ansiktet har blivit annorlunda. Vissa ögon har blivit mindre, flyttats längre ifrån varandra.. Det är helt sjukt.

Sovmorgon

Japp, det är på onsdagar jag har sovmorgon till kvart över tolv. Men jag var uppe redan kl sju imorse. Så nu har jag hunnit tvätta, städa, diska, duscha, packa till sthlm och det är ändå två timmar kvar tills jag ska dra mig till skolan! Helt fantastiskt.

Det är sånt som måste fixas när man har flyttat hemifrån, och det blir ofta att man måste offra sovmornar och liknande för att tvätta. Finns det ingen annan tvättid får man ta det som finns. Speciellt när man måste ha kläderna tvättade en viss dag om man ska bort.

Hade tänkt hinna äta lunch hemma innan skolan också, och det ska väl inte vara några problem. Slutar tidigt idag också, så jag kan äta en tidig lunch hemma. Eller egentligen slutar jag inte tidigt, men det är en föreställning från två till fyra som jag tänker skita i. Går hellre hem och gör allt som måste göras hemma.

Ja, på fredag bär det av till Sthlm. Känns spännande och lite jobbigt. Men jag ska försöka ha kul iaf! :)


I'm back

Ska försöka komma igång med skrivandet igen nu. Vi får väl se hur det går!

Lovet har varit helt okej! Har ju hunnit umgås mycket med familjen (mindre med älsklingen, och ingenting med vännerna), tjänat pengar på mer än ett sätt, övningsköra och stor handla. Och man kan lugnt säga att jag har hunnit vila upp mig och jag rent ut av peppar för skolan nästan. Eller mest för engelskan egentligen, där jag får visa min skills att styra och ställa. (Jag är sjukt bra på att vara ledare kan jag tycka)

Idag, söndag, ska jag iaf vara med världens bästa Myh, förhoppningsvis i flera timmar! Det var länge sedan vi sågs nu, flera veckor (förutom nåt oplanerat möte på stan). Blir iaf underbart tror jag! :)

Nästa helg ska jag föresten till Sthlm, känner mig lite nervös faktiskt. Måste ta och skriva ut alla papper och läsa igenom dom nu känner jag. Eller i veckan iaf. Innan vi far alltså. Tur att vi ska flyga dit dessutom, hade det blivit tåg hade jag nog blivit nervös. Jag har aldrig åkt tåg och jag har en känsla av att jag skulle bli illamående.. Men flyg går bra, jag älskar flyg. Av någon konstig anledning.

Blev mycket nu, hoppas att någon orkade läsa iaf :)
Nu ska jag väcka Kim och städa lite.

Uppehåll

Min kära lillasyster är här, så jag orkar inte blogga eller sitta vid datorn överhuvudtaget!
Och imorgon bär det av till Dorotea, så jag lär inte sitta vid datorn då heller. Ni får överleva till skolan börjar igen helt enkelt!

Puss