Regn och rusk

Har fått igång datorn uppe på mitt rum nu. bara synd att inte sims funkar på den. baaaaaaaaaaaaaaaajs kan man lugnt säga.
Imorgon kommer Kim iaf :) häärligt. Då ska vi flytta ner i källaren resten av veckan och helgen.

Har inte mycket att säga iaf. Tänkte bara uppdatera för att uppdatera faktiskt.

en toppen dag

det har varit en bra dag :) shoppade på stan med mamma och jossan på dagen, sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning och for ut och åt på great eastern. jag, kim, mamma, jossan och markus. imorgon kommer papsen :) och då åker vi hem till dorotea

A lot going on

Mycket som händer just nu. Var en sväng i Obbola idag, möte om hemsidan. Och det är en del som ska fixas fortfarande, men dom tyckte den såg bra ut iaf :) Det va skönt.

Sen har jag och Kim spelat Zombie. Jag äger honom jämt. (inte.) Idag gick det rätt bra, båda fick bästa vapnet :) Jag har blivit en nörd.

På fredag kommer mamsen, då blir det gå på stan och sedan äta ute på kvällen :) Riktigt najs! Sedan på lördag åker jag hem till Dorotea i två veckor typ. Och det längtar jag till!

+


Fick en ny kamera idag. Som en tidig födelsedagspresent :)

och här kommer alla känslorna på en och samma gång

Jag förstår ingenting. Allting är upp och ner.
Blandade känslor. Men jag är fortfarande mest besviken, arg och ledsen.

mer imorgon

Gav upp jobbandet för några timmar sedan. Började bli lite illamående så det blev ingen middag idag. Men jag klarar mig. Har yoghurt som jag ska ta lite av snart.

Imorgon ska jag och Malin jobba mer med hemsidan, fast på skolan. För vi har engelska imorgon så vi måste på skolan i vilket fall som helst.

Jobbar

Jag måste vara ärlig. Att jobba hemifrån kommer nog inte vara något jag ägnar mig åt senare i livet. Jag blir distraherad alldeles för lätt.

Jag sitter alltså nu och jobbar med hemsidan som jag och Malin håller på med. Allt tar mycket längre tid än vad man tror.

Föresten är det någon som vet hur det går till när man lägger upp en hemsida på internet? Alltså.. När man fixat ett webbhotell och allt.. Hur ser det ut när man vill ändra på sidan och hur ser det ut när man ska lägga upp den?

ja

ni kan skita i förra inlägget, det var en sak till hemsidan bara..

förövrigt är jag mycket mycket less

ads


Fredag, redan!

Idag är det då fredag igen. Jag och Malin ska jobba med vårat nya fancy jobb. Att göra en hemsida! Det börjar bli lite bråttom nu när det bara är en vecka kvar tills jag åker till dorotea. Så nu är det full rulle för att få det klart. Det blir jobba idag, söndag och måndag.

Sen ska jag och Myh på stan, kolla runt lite, det är ju tivoli där också. Haha. Nej, men sen ska vi cykla hem till Myh och äta middag. Vet inte om vi ska se talang där eller här. Men det lär ju visa sig. :)

En nöjd mamma

Ja, nu fick jag en nöjd mamma minnsann!
Vi ser båda två på rent hus och det höjer självförtroendet kan jag lova!

Nu ska jag hoppas i säng :)

Förlåt mamma

Jag vet att jag är jäääääättedålig på att uppdatera. Men här kommer ett lång ett hade jag tänkt mig!

Just nu sitter och jag längtar efter min glass som jag faktiskt har lyckats ställa in i frysen. åååh. Varför köpte jag den?! Nej, nu ska jag tänka att jag förtjänar den. För jag har fått väldigt bra betyg i år också. Ja, så de så!

I mitt liv just nu iaf:

Skola/jobb:
Denna vecka har varit ruggans slapp! En lektion i måndags, ingen igår och idag "skolkade" jag från att se fotbollsturneringen. Imorgon är det dock engelska och PA-100 intro. Och fredag är ledig igen! Hääääärligt. Sedan äre bara tre dagar nästa vecka och dom räknas inte ens. Tisdag nästa vecka har vi klassdag. Vi ska parkhänga. Kommer bli chill! Jag har lyckats bra detta år också. Jag är stolt över mig själv och mina betyg. Faktiskt. Jag ser framemot sommarlovet. Det är välkommet. Jag har jobb hos mamsen och papsen. Ska inreda lite på kliniken och hjälpa till med lite annat. Man har ju trots allt en hyra att betala.

Kärlek:
Ja, det flyter på bra nu! Jag är lika kär som vanligt. Men jag känner mig väl lite mer ensam en vanligt antar jag. Har inte träffat Kim lika mycket som jag önskat på sista tiden. Så igår var jag en perfekt flickvän. Jag stekte mackor och la på skagenröra och skinka som jag vet att han älskar. Sen hade jag gjört söta muffins också. Jag va bäst helt enkelt. Och som tack fick jag en söt badanka. Bowsse heter den såklart.
Jag har även en underbar storasyster här i stan som jag verkkligen uppskattar. (Trots att hon lurar i mig beroendeframkallande glass. höhö) Jag har även en fantastisk storasyter i uppsala som jag saknar väldigt mycket! sedan får jag inte glömma mina två systrar i Dorotea. Ida och Elin. Jag saknar er varje dag.
Och mamma och pappa. Jag älskar er. Mer behöver jag inte säga.


Hälsa: Det går bra just nu! Pakten fungerar och jag känner mig duktigare för varje dag som går! Det är tur att jag har jossan i stan som kan peppa mig att komma mig ut också. Så jag inte bara tränar på gymmet. Och i sommar blir det hårdkörning med mamsen. Kommer att bli toppen! (Dock har jag lite dåligt samvete för glassen just nu.)

Övrigt: Jag beställde Sims 3 idag tillsammas med lillasyster, och det är verkligen värt att nämnas! Längtar ihjäl mig efter det. Oj vilka höga förhoppningar jag har alltså. haha.


Nej, men kvällen jag har framför mig består av tv och inge mer glass! Nu får det vara nog. Jag har redan ätit upp en fjärde del. Fy.
Nej,men som mamma sa idag. Det känns nästan som att någon ser en när man sitter och latar sig. Att någon kollar in genom fönstret och ser ner på mig för att jag bara ser tv (och äter glass). Men nej, nu ska jag njuta. För ingen vet vad jag gör. Eller jo. nu gör ni ju det. Men jag har faktiskt tvättat idag! Så jag har inte bara latat mig. Och varit och handlat med jossan. Fast jag inte hade något jag behövde typ.

Hejdå iaf!

Underbara ledighet

Lektioner endast på torsdag denna vecka. U N D E R B A R T .
Nu ska jag ta han om mig själv, det blir gym och vila denna vecka.