Torsdag 15.50

Bussen på väg till Dorotea nu då :) Har snott med mig Kims bärbara. Lyx med internet på bussen. Nu rullar vi in på busstationen, ska checka om det är mycket folk. Yran i helgen ju. Hörs later! :)

20

20 saker ni kanske inte visste

Jag har insett att min senaste kyss: kanske var den sista? vem vet?
Jag pratar: för mycket när jag ser på film
Jag avskyr när folk: röker
Min bästa vän är: Myhhhhh
Min första vän heter: Erika Selin
Kärlek är: väldigt bra
När jag borstar tänderna: måste jag alltid ha samma tandkräm, mår dåligt av alla andra jag testat!
När jag lagar mat: blir det oftast mums :)
Jag tänder på: humor
Jag är rädd för: mörker, män i garderober,

Den värsta känslan är: misslyckande
Den bästa känslan är: att krama mamma!
Jag är bäst på: att koppla ihop min dator! yeah!
Jag är sämst på:
att säga nej
Om jag va ett djur skulle jag vara: ett lejon,  RAWUR!
Min mobiltelefon är: rosa
När jag vaknar på morgonen: måste jag alltid på toa
Just nu tänker jag på att: börja laga mat
Bebisar är: något jag vill ha i framtiden

Bilder

nu kommer lite bilder här, klicka och njut!


      

     

     

     


bloggis

alltså vi är tillbaka i stan och jag orkar inte blogga! vi ser film och myser istället. det är roligare!
men så fort jag får tillbaka orken så lägger jag upp bilder från sthlm , jag lovar :)

puss så länge!

Hejhopps!

Ja, nu kommer en liten update från storstan.

Vi tillbringar våra dagar med att shoppa, chilla och äta ungefär. Vi väger upp för detta med att vi har sparat pengar och går en mil varje dag så ta det bara lugnt!

Jag har köpt ett par jeansleggings (ja, jag vet att jag sagt att jag inte skulle köpa några, men skit va grupptryck är jobbigt. höhöhö), ett par skor, massa luncher och en present till lillasyster.

Bilder kommer när vi är hemma igen! Troligtvis på söndag.

Hejdå!

Nu sticker vi till sthlm!

Dagen

Idag blir det packa klart, tvätta, handla det sista och dubbelkolla allt!
Nej, men ska fixa klart, drar ju ner till Sthlm imorgonbitti med världens bästa myh :)

gårdagen :)


ny kjol


lockigt hår

var med myh igårkväll, :) hade jätteroligt. vi spelade kort i iprincip 7 timmar, sjöng till gamla godingar som backstreet boys och westlife och hade allmänt roligt bara.

puss

Myh är världens finaste vän :) <3

Väntar

Jag och Elin sitter och väntar på att mamma, pappa, lisa och palle ska komma nu :) Vi ska fika hemma hos mig innan dom drar vidare till stugan.

Jag och Elin har städat lägenheten och ballkongen :)

Hemma igen

Vi är hemma från stan iaf.
Elin köpte ett par solglasögon och hårsnoddar och jag köpte bara sugrör. Ganska söta faktiskt.

AODJOSAJDO

Snart ska jag och lillasyster ner på stan och kolla läget :)

ZOOOOOOMBIIIE

Nu ska vi spela zombie!!

Nu sitter Elin på bussen :)

Tisdag

Igår var jag på stan med Myh, kom inte hem med varken fläkt eller present till Lisa, men men så kan det gå! Däremot fick jag med mig en ögnskugga och en ny tunika :)

Ikväll kommer lillasyster hit, saknar henne jättemycket! Nu när vi spenderat över tre veckor tillsammans så blir det ganska jobbigt att inte vara med varandra. Haha. Hon skulle egentligen komma imorgon, men jag och Kim har så tråkigt så vi sa att hon fick komma ikväll istället. Har handlat det mesta också. Förutom frukost för de dagar hon ska va här, men jag ska på affären innan hon kommer så det blir nog bra :)

Saknar mamma, pappa, Jossan och Lisa också!

Just de, har jag berättat att jag och Myh ska hälsa på Lisa i uppsala nästa vecka när vi är i sthlm? :D

Svar till kommentarer

fick massa kommentarer :) trevligt!

sanna! jaaaaaa, jag vet :D vi måste hinna träffas mer i sommar!

ida! jag ska komma och titta på den när jag är tillbaka i dorro :) annars undrar jag också om du vill komma och fika när jag fyller år, 6 augusti, om du inte jobbar då förstås!

marina, men så trevligt! :D fast nu är det ingen smygläsning längre ;) och jag har faktiskt hittat den här designen på en hemsida, bara att ladda hem typ :) har inte du någon blogg nu?

chillidill

Har bara tagit de lugnt idag. Klev upp halv nio, vilket var väldigt skönt. Vaknade så tidigt av mig själv faktiskt. Sedan klev Kim upp redan vid halv tio, blev väldigt förvånad!
Vi gjorde varma mackor till lunch, det var jättegott! Länge sedan man åt det :) Sen åt vi kött och potatisgratäng till middag.

Nu ligger vi och chillar och ser på tv. Ganska skönt med sommarlov måste jag erkänna!

BTW! Mina naglar är så långa nu att dom är lite ivägen när jag ska skriva! Haha

Back in town

Nu är jag tillbaka i stan. Skönt. Hatar bussar. De är förfärliga. Obekväma. Varma. Längtar alltså efter den tio timmar långa bussresan till Sthlm som ni förstår!

Aja, idag blir det kött och potatisgratäng. Mumma :) Älsklingen kommer hem också. Hem till mig alltså. Eller oss? Vet inte vad jag ska säga längre. Han kommer hem helt enkelt!

Har absolut inget att meddela, så vi hörs väl senare!


Bums i säng!

Nu ska jag sova! Imorgon blir det hemfärd. Jag saknar lägenheten lite, men ändå inte. Kommer att vara själv imorgonkväll så då får jag väl städa och sånt. På söndag kommer Kim till mig :) då ska vi nog bara se film och sånt.

Nu ska jag sova som sagt!

Sista dagen för denna gång

Imorgon åker jag tillbaka till mitt. Så ikväll blir det lite fest hemma hos familjen forslund. Vi ska grilla, dricka drinkar (självklart de godaste drinkarna; alkoholfria!) och mysa sista kvällen jag är hemma. För denna gång iaf.

Idag har jag varit ute med Palleponken som vanligt, men även hunnit med att ta ut honom så han fick busa med Nisse, en annan hund. Har också ätit gobrunchen med Elin med en god macka och en bit mördarkaka.

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet nu, dom får semester idag. Så det är en till anledning till att fira! Vi ska väl ut och köra lite och handla lite som vi glömde igår. Annars blir det bara att slappa, fixa oss fina och invänta kvällen :)

I veckan måste jag föresten ner på stan och shoppa lite INNAN sthlmsresan. Jag som hade tänkt shoppa allt där, men kom på att jag kanske behövde lite saker redan innan. T.ex. nya legging och nackellacksremover. Säkert något annat också!

Nu ser jag mamma i fönstret. Hörs senare då! :)

Woho!

Två kommentarer på samma inlägg, rekord eller? ;)

Nej, men måste ju svara på dom :)

Litentanta!: jaaaa.. jag märkte det inte förut för jag var lika "inavlad" som alla andra. eller nej, inte riktig lika illa, men man vet inte hur illa det är fören man har kommit sig härifrån!

Lisa: vi har pratat på msn :D

Hursomhelst! Om lite mer än en vecka åker jag och bästa Myh till Sthlm . Längtar väldigt mycket!
Vi ska hinna med sol, shopping, umgås med Myhs andra familj, kanske en sväng till Uppsala och hälsa på Lisa också :) skulle vara riktigt kul!!


Nu blir det bums i säng!

Stolt? Nej..

Jag har fixat till en header idag, det blev inte riktigt bra, men det gick väldigt snabbt! :) jag tycker att det är jättekul att jobba i PS, men väldigt svårt. Jag har inte så bra fantasi så att jag kan inte göra saker själv utan bara om jag vet exakt innan vad det ska bli :)

Nu saknar jag Kim :(

Ibland

Jag är less på mig själv nu, på mitt eget sällskap. Jag vet inte riktigt varför. Eller så är det Dorotea som gör att man blir lite nere.

Idag har jag iaf varit ute med Palle, kört bil, handlat, varit med Idah och lilla Keso, ätit rostbiff (mums!) och sett lite på tv. Ska duscha Palle snart och imorgon blir det att sätta ihop nya grillen och städa bilen:)

Please check her blog!

Alltså, ni bara måste kolla in min syster Lisas blogg. Hon måste vara den konstigaste människan ever. Kolla på senaste blogginlägget, sista 30 sekuderna. Haha!!!

Lisas blogg

Nej nu

Jag har inget att skriva faktiskt! har inte hänt så mycket. Varit ute med palle som vanligt, vilat och chillat typ :)
Fixat alla pengar och sånt inför min och Myhs Stockholm resa. Det kommer att bli naaajs :)

fullt upp?

nja, men kl är snart tio och jag har hunnit vara ute med palle och äta frukost iaf. skönt. nu ska jag vänta på att se våra bästa år och sedan ska jag städa lite på övervåningen.

imorgon ska jag träffa idah :) det var länge sen så det känns jätteroligt :)

men iaf, i helgen åker jag tillbaka till stan!

Godnatt!

Nu ska jag försöka sova! Har sett min favvofilm; Coyote Ugly. Det är den ultimata filmen. Bra musik, snygga människor och en bra handling. Tur jag bestämde mig för att kolla igenom alla lådor med filmer vi hade i källaren. Har faktiskt hittat massa fynd som jag ska tjuva med mig hem till stan, ingen kommer att sakna dem.

Annars tänkte jag tacka för denna dag och passa på att utbyta lite länkning med en gammal vän! Han länkar mig och jag länkar honom. Kolla in hans två bloggar:

http://blondinbjorn.wordpress.com
http://slitzbloggen.blogspot.com

kuul

 jaaaaa, jag ska då skriva något kul. jag vet inte vad som är kul? vad är kul?

klar

ska ha det så här så länge. :)

nu gäller det ju bara att ha något att blogga om också. och det är säkert ingen som kommer att svara på det här, men jag frågar ändå. vad vill ni läsa om? vad som helst och jag skriver om det....

getting to know you, getting to know all of you

nu ska jag bara fixa headern. vet inte riktigt hur jag vill ha den, vill inte förstöra med alla löven såklart. så vi får se om det blir någon bild eller bara som det är nu. jag ska testa mig fram.

typ klart

Vad tycks? :)

tack för hjälpen Lisa

design

håller på med designen :) det fixas snart

Film

Har varit ute och kört lite mer idag då. Körde upp till extra syster idas nya lägenhet och kollade läget. Den var superfin och jag blev avundsjuk.

Nu ska jag och lillasyster se Mama's boys och sedan blir det Harry Potter - fången från Azkaban. Svenskt tal! Vi kommer förmodligen att skratta oss igenom hela filmen.

En vanlig dag

Sitter som vanligt bara och slappar under arbetstid. Har varit ute med Palle på morgonen (i spöregnet), så nu var det mamma som fick gå på lunchen. Har även hunnis övningsköra, äta en god lunch, se våra bästa år och snart ska jag även duscha.

Kollar runt på lite bloggar för tillfället. Otroligt tråkigt har jag faktiskt. Ska väl ta och ringa och väcka Kim snart. Se om han lever.



Tack Lisa för tipset föresten! Ska nog testa det :)

Think baby, think

Känns som att jag inte kan tänka riktigt klart idag. Vet inte vad som är med mig. Är väl sömnproblemen som visar sina baksidor. Hoppas på en bättre natt nu.


Intressant

För att lyckas få till ett intressant blogginlägg som alla orkar läsa så måste man ju ha något att skriva. Det måste hända något i ens liv så man har något att skriva om.

Jag orkar inte skriva vad jag åt till frukost eller vad jag hade i min smoothie, för det orkar man inte läsa om. Eller?

Men någon kanske vill veta vart jag hållit hus under mitt blogg uppehåll?
Jag har varit i Dorotea, jobbat och varit med familjen, var i stugan en sväng också och nu är jag tillbaka i Dorotea. Gör inte så mycket på dagarna, håller ordning i huset, ser efter lillasyster, är ute med hunden, övningskör, och bara latar mig. Jag har sommarlov helt enkelt. Fast jag "jobbar" ju just nu.

Nej, jag har absolut inget vettigt att säga. Vet bara att mamma och Myh blir glada av att jag uppdaterar lite?


Hör av er om ni vill ses föresten Dorotea-bor!

oj oj oj!

kan det stämma att det var nästan 3 veckor sedan jag bloggade senast?