Dorotea

Japp, ska hem till Dorotea i helgen. Blir skönt.
Disco ikväll dessutom! Lillasysters klass ska ordna det så jag och mamma ska dit och hjälpa till. Sen ska jag kolla lite nya kläder som hade kommit. Och fixa lite skolarbeten, engelskan och webben. Men det ska jag nog fixa.

Sovmorgon, fortfarande

Inte nog med att jag klev upp kl sju och tvättade, efter det har jag även städat ugnen och dammsugit och klätt på mig! och det är ändå en timme kvar tills jag måste bege mig mot skolan!

Sovmorgon

Ja, idag är det då onsdag och egentligen sovmorgon till tio över tolv. Men jag är så klart uppe redan kl sju och tvättar kläder!

när allt känns lätt

idag handlade jag:
-risgrynsgröt
-mjölk
-jucie
-messmör
-smör
-2x guldkorn bröd
-yoghurt
-bananer
-morötter
-dark mint choklad
-ris

för endast.... 165 kr!! fatta hur mycket jag fick för dom pengarna? det var otroligt. nu har så jag klarar mig länge :)

Guld värd

Fick nyss ett otroligt gulligt mail från min mentor, Gullan. Blev oerhört glad och rörd.

Så det så

Jag pluggar webbdesign och längtar efter en paus med The Sims - djurliv.

En mardröm

Tänk att förlora någon som man älskar så otroligt mycket. Jag sitter här och läser en tjejs blogg, hon har nyss gjort slut med sin kille och länkar faktiskt till hans blogg. Han har skapat en blogg innan de gjorde slut och det enda han skriver om är sin kärlek till henne. Det är helt... Trots att hon varit otrogen och hon gjort slut så skriver han om hur mycket han älskar henne och att han vill ha tillbaka henne. Jag kan inte låta bli att bli gråtfärdig. Jag kan inte föreställa mig hur hemskt detta skulle kännas. Att blir sviken och sedan lämnad av någon man varit tillsammans med i 2,5 år.

Det blev ett random inlägg. Men jag känner mig så känslosam just nu. Jag kan bryta ihop när som helst. Vill att mamma ska va hemma.

Toppbloggen

Ja, jag kommer nog aldrig bli någon toppbloggare. Jag är alldeles för dålig på att uppdatera. Men jag orkar inte. Jag sitter och pluggar webb för fullt. Ska äta lunch snart också innan jag ska möta elin på skolan. Vi ska köpa mjukglass och ha en hel tjejdag. Mysigt!

Jag behöver verkligen all vila jag kan få. Senaste veckorna har inte varit nådiga. Jag känner mig helt slut.

Erkännande

Jag måste erkänna att allt inte har varit helt okej senaste veckorna. Allt har känts jobbigt. Det beror såklart på skolan. Lärarna är inte helt okej i huvudet ibland. Allt är inpressat på samma vecka liksom. Sen kommer det en lugn vecka. Sen kommer en sån där vecka där dom lägger in sju olika saker igen. Och jag har faktiskt ganska stor press på mig själv, och jag jobbar på det. Jag lovar att jag jobbar på det. Men det är inte lätt. Jag kan bara göra mitt bästa och då får det gå som det går. Jag försöker intala mig själv det.

Stressen har visat sig i form av migrän och illamående, och nu har det blivit en mycket välkommen lång helg för mig. Jag orkar bara inte skolan just nu. Och jag ska hem till Dorotea. Jag längtar hem så mycket. Saknar mamma, pappa och lillasyster så mycket. Behöver verkligen en såndär superkram från världens bästa mamma just nu.

Jag försökte plugga på webbprovet, men det har inte gått så bra. Det var svårare än väntat. Tur att man har helgen på sig.
Mattenationella är över dessutom. Det är otroligt befriande måste jag erkänna. Att veta att jag inte kan göra något för att förändra resultatet längre.

Ja, jag vet inte riktigt vad det här blev för inlägg. Men skitsamma. Nu ska jag packa, sen fortsätta göra instuderingsfrågor!

Världens bästa lillasyster

Kim hade idag intervjuat min lillasyster till ett skolarbete, och nu ikväll pratade jag och Kim om det. Han hade frågat henne vem hennes idol var. Hon hade svarat:

Ted Gärdestad, Kevin Borg, Abba och Anna Forslund!

Jag har världens sötaste lillasyster.

    

Kämpa

Fick verkligen kämpa för varje steg närmare lägenheten på väg hem idag. Migränen slog till rejält redan på bussen. Det är pga all stress och press i skolan just nu. Helt sjukt va mycket det är just nu.

Har iaf drejat idag på keramiken som jag var duktig att fara på trots huvudvärken. Drejningen var kul, blev en rätt okej skål. Ska börja glasera alla mina saker nästa vecka, och sedan göra reliefen.. Sen är den kursen också klart.

Mattenationella imorgon. SUCKISH. Tror inte att jag behöver säga något mer faktiskt.


Jag längtar till Disputationsfesten nästa vecka!! Vill klä upp mig redan nu!

Städning och mer läsning

Nu har jag läst fem sidor till och ögonen vill inte hänga med.

Jag tog även tag i min stökiga lägenhet och städade upp den. Det kommer att bli skönt att komma hem imorgon till en fin lägenhet faktiskt. städade toan, dammsög över allt och plockade bort allt från golv, bord och soffan. Najs. Men men, nu ska jag gå och lägga mig, ska upp vid åtta imorgon och gå till skolan vid nio. Kommer att vara trött, det känner jag redan nu!

L E S S 2

Just nu har jag till och med ONT i ögonen för att jag har suttit och försökt läsa klart svenska skiten. Så nu ger jag upp ett tag. Måste ta tag i det senare.. Tror jag. Och jag ska jobba lite matte också! Annars kommer detta inte att funka. Nationella är om bara en vecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Får se om jag åker till Kim imorgon efter skolan, skulle behövas! Han har ju blivit sjuk stackarn. :( Men de va inte därför jag skulle behöva fara dit! Det har jag fler anledningar till :)

Alltså det känns så sjukt tråkigt att blogga just nu, för hela mitt liv består av att plugga och stressa upp mig inför skolan. Har verkligen inget annat att skriva om. Så jag orkar inte......