I'll tell you later!

Marina och Mamsen! Jag berättar mer senare om hur mogen jag är jämfört med andra!

Men nu måste jag bara få berätta en sak! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.
MVG I TRAFIKANT SITTER FINFINT!

Dagens ungdomar

Skrattar gott åt hur omogna människor kan vara.
Känns skönt att veta att jag gjorde helt rätt beslut i stridens hetta.

nattblogg

Jag vet att klockan är mycket, men jag har så mycket tankar just nu.. Har precis insett att jag kanske aldrig mer kommer bo med min mamma? min pappa? mina syskon? Jag har inte förstått det. Om jag trivs med att plugga vidare direkt efter gymnasiet som jag nu tänkt så kommer jag nog antagligen inte flytta hem någonsin igen. Det känns jättekonstigt. Och jättesorgligt.

Samtidigt som jag är oerhört glad att jag har fått den erfarenhet som jag nu har. Så pass tidigt i livet. Men. Ändå!

Awesome!

Gårdagen var väldigt fin!
Var med Helénis, Nicke Picke och Didrik. Vi åkte "skrana" (det heter för tusan madrass!!), drack varm choklad, spelade GH och chillade. Helénis och Niklas bestämde sig för att spendera natten hos mig så allt utvecklades till ett pyjamasparty till slut.

Men den dagen är över nu.. Och denna dag är en helt annan.. Tvätt, städning, röjning i garderober, handling och sist men inte minst pluggning är det som väntar mig nu.

.

Ingenting är omöjligt!

Inte förvånad

Skulle inte förvåna mig om det blev så att jag umgicks med Helén alla dagar denna vecka.
Har haft en väldigt fin måndag med firande av Heléns körkort, otroligt god middag (smörkokad lax!) lite pluggmys och skit snack. Kan knappast bli bättre trodde jag! Men ack så fel man kan ha!
När jag väl kommit hem så började vi genast att inse att tisdagen inte borde bli sämre! Och kom snabbt fram till att det blir övernattning. Great! På tisdagens schema står alltså: Skola och sedan direkt hem till Helén och äta Våfflor till middag. Sedan blir det dock hårdpluggning som gäller. Men det får man ta! Hellre att man gör det två st än att sitta hemma och inte fatta något!

Annars har jag påbörjat en pencillinkur och hoppas på gott resultat :)




TRAFIKANTPROVET ÄR AVKLARAT! Hoppas verkligen att det gick bättre än det kändes........
Nu är det bara PA100, Nk A och EU:n som borde tas om hand om.





Sist men inte minst så saknar jag mamasen, pappsen och lillasyrran otroligt mycket :(

Gott och blandat

Nyår var riktigt lyckat måste jag bara berätta! :) Kul att mina vänner kom bra överens med kim, och kims vänner. Det var en trevlig kväll för det mesta, lite små missöden, men det är sånt som man får ta! Man får ju erfarenheter iaf! :)
Tolvslaget firades ensam med Kimzi, vi promenerade in till stan och vännerna hade sprungit i förväg för att hinna i tid. Men jag och Kim tog det lugnt för vi hade ett väldigt viktigt, trevligt, fint och bra samtal. Men det var mysigt att få vara ensam med honom också.

Det har inte blivit så mycket tid med älsklingen på sista tiden, det har varit mycket plugg och andra aktiviteter för min del. Men hoppas på att hinna träffa honom mer nu när skolan börjar igen och man komma tillbaka till vardagen. :)

Har så mycket planer för framtiden nu också. Hoppas på att allt blir som de ska... Som jag vill...

Har gått och blivit sjuk nu också, men kanske lika bra att göra undan det innan skolan börjar. Tur jag är hemma i Dorotea och blir omhändertagen då :)