Party all night long

Blir en spontan krogenrunda ikväll med Malin och hennes gäng. Fabulous.

Still.

Yes, sjuk är man.



sjuka

Ja, vad ska man säga? Jag har åkt på vinterkräksjukan och syrran åkte in på akuten. Man kan ju bara hoppas på det bästa. Tycker så synd om henne som måste vara kvar över natten, eftersom man inte får ha någon hos sig på natten. Men det är ju tur att sjukvården är så pass bra att dom inte avfärdade henne bara, utan tar det seriöst.

Jag funderar på att bli sjuk oftare. Det här med hemleverans av nödproviant är inte helt fel!


Whoo.

Fick ett nytt nagellack av mamma igår, (eller förrgår? eeh?) ett sånt som jag letat efter i flera månader typ! Ett skitläckert brunt nagellack!

Har färgat håret också :) Najs najs blev det också :)

Hrm.. Ja.. Mycket mer har jag väl inte att säga. He he..

It's on!

Nu drar PA100 igång på allvar.

haha

Nej det blir inga töntiga kärleksförklaringar i denna blogg idag.

skriver skriver skriver

Jobbar med PA100. Det är awesome!

Haha

Haha, ja mamma det är tv:n vi pratar om :P
Haha, Marina, man får skratta åt det! Och det va riktigt taskigt sagt faktiskt :P Fast sant! Haha. Eller.. Lite sant iaf.

Tack för den?

-Kim- säger (13:15):
men du kommer inte orka den lillvännen
hur mkt du än vill kommer du aldrig orka lyfta den

anna ♥ kim säger (13:16):
meh :(

-Kim- säger (13:16):
du är supersvag ju :(

En bra fredag

Kopps, Sanna, tacos i magen, ett glas hallonsoda i handen, en inskickad konfliktanalys, lite PA100 och ingen stress är en toppen fredagkväll! Snart är det dessutom Let's dance!


...

Följ min blogg med bloglovin

KuHi

Nu bär det av till skolish och KuHi. Det blir att repa modevisning hela eftermiddagen, fattar inte att man får göra såna roliga saker på skolan! Det kommer bli awesome.

Lunch med Jossan och Marcus + brödbak är planerat till lördag iaf :) Riktigt roligt! Hoppas Lisa vill/kan vara med också :)

USA - Irak

Spännande konflikt det där. Mycket intressant. (Eller?)
Ja, håller på med en konfliktanalys just nu. Internationella Relationer är inte den roligaste kursen jag läst måste jag erkänna (hoppas inte Mats läser detta och ger mig IG... ).

Har inte jättemycket intressant att komma med just nu. Men tänkte bara höra av mig till er alla (hehe, ni är ju några stycken trots allt.. HAHA) och berätta att jag lever och mår bra! (Eller?) Nej, nu ska vi inte va såna. Jag lever ju och jag tror att det räknas som bra.

(Mina skämt i detta inlägg, alltså allt som står i paranteser.. Utom det här.. är nog inte så roliga som jag tror att de är! Klockan är ju trots allt mitt i natten..)

Helgen ser fullproppad ut som vanligt. Tur jag inte bestämde mig för att åka hem till mamasen, fast det känns lockande, jag hade aldrig hunnit det! Det blir städning, pluggning (Nk B (HJÄLP JOSSAN), Pa100, Nk A (HJÄLP MAMMA), Samhälls och möjligtvis lite EU), träffa Kim, Ev. lunch med fina systrar + marcus  om de är intressrade, tvätt och för att inte glömma det allra viktigaste VILA (hur nu de ska hinnas med?).